Låsesmed Viby J

Ifølge de danske statistikker, stiger antallet af indbrud i private danske hjem år for år. For at hindre at du og dine kære bliver en del af denne statstik, har du allerede taget det første skridt – nemlig og besøge denne hjemmeside! Hos Østjysk Låseservice i Viby J har vi over 10 års erfaring, hvilket betyder at vi kan tilbyde dig den mest professionelle og kompetente vejledning, når det kommer til sikkerheden af dit hjem eller virksomhed. Vores rådgivning og vejledning er naturligvis altid gratis, og du kan blot ringe til os på tlf. 40 22 81 81 for at få stillet dit nysgerrighed.

Uforpligtende tilbud

Hos Viby J låsesmed har vi altid tid til at tage en snak med vores kunder omkring deres ønsker og behov for sikring af det private hjem eller virksomheden. Det er også vigtigt at have styr på sikkerheden, da der inden for forsikringsbranchen findes mange forvirrende og komplekse regler og retningslinjer.

Hvor vidt disse regler er fuldt, kan i sidste ende være afgørende for hvorvidt dit forsikringsselskab vil dække, når uheldet er ude. Derfor kigger vi gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud på den komplette sikkerhed af din bolig eller erhverv.

Nyeste teknologi

For at kunne give dig den bedst mulige rådgivning og service, holder vi hos Østjysk Låseservice i Viby J, os altid opdateret på det sidste nye inden for låsesystemer, sikring af bygninger og låse. Dertil har vi naturligvis også alle de nødvendige autorisationer og godkendelser der skal til for at arbejde som låsesmed.

Vi beskæftiger os med alt lige fra omkodning af låse, nymontering, avancerede låsesystemer til oplukning. Som et ekstra tilbud til vores kunder tilbyder vi også døgnvagt i hele Østjylland, for at minimere dine kvaler og tidsmæssige omkostninger der måtte forekomme.

​Hos østjysk låseservice dækker vi ikke kun Århus men mange byer

Se et udpluk her:

Aarhus C,​ Højbjerg, Odder, Skanderborg, Viby J, Hørning, Hasselager, Malling, Randers, Tilst, Trøjborg, Risskov

​100%

Pålidelig & professionel

Gratis

Rådgivning & vejledning

Certificeret

Låsesmed siden 2011

Certificeret forhandler​ af

Kunderne siger

"Jeg har brugt Østjysk Låseservice to gange, og hjælpen har begge gange været fremme inden for 10 min. - Hurtig og effektiv service.”​

​- Line Riis​

Kontakt​oplysninger

​Østjysk Låseservice​

CVR: 33807783

Rosenvangs Alle 105 st dør 13

8270 Højbjerg

Telefon: 40 22 81 81