Låsesmed Hørning

Din lokale låsesmed i Hørning står altid på spring til at sikre dit hjem imod ubudne gæster. Vi tilbyder alt indenfor låse og avancerede låsesystemer og holder os altid opdateret på den seneste teknologi, således at vi kan tilbyde dig de bedste – og sikreste – løsninger. Østjysk låseservice drives af Morten Jørgensen, og vi har over 10 års erfaring indenfor branchen. Derfor kan vi også tilbyde dig den bedst mulige rådgivning og vejledning når det kommer til sikkerheden af din bolig. Så hvis du vil sikre din familie og værdigenstande er vi blot et opkald væk. Ring på tlf. 40 22 81 81 og få et uforpligtende tilbud – du vil ikke fortryde det.

Døgnvagt

Hos låsesmeden i Hørning sørger vi godt for vores kunder og deres sikkerhed. Derfor har vi blandt andet et stort udbud af sikre låsesystemer til din bolig eller dit firma.

Vi har naturligvis alle de nødvendige autorisationer og godkendelser. Har du tabt eller fået stjålet dine nøgler til din bolig, tilbyder vi også oplukning eller omkodning af dine låse. Dette gøres naturligvis så skånsomt af vores professionelle medarbejdere, at hverken låsen eller cylinderen tager skade – hvilket betyder at dine udgifter forbliver minimale.

Sikre din bolig

Hvert år stiger statistikkerne for indbrud i Danmark. Der er dog tiltag du selv kan gøre for at sikre dig imod at blive en del af disse statistikker. Hos Hørning Låsesmed tilbyder vi mange sikkerhedsløsninger, blandt andet også nymonteringer af låse. Tyve tilegner sig ofte adgang til hjemmet ved hjælp af terrassedøren eller de store panorama vinduer. Det kan derfor være fordelagtigt at montere en vindueslås samt et aflåseligt terrassedørgreb, for at forhindre tyvene i af få adgang denne vej.

Ring til din lokale Østjysk Låseservice i Hørning på telefon 40 22 81 81 og få et uforpligtende tilbud!

​Hos østjysk låseservice dækker vi ikke kun Århus men mange byer

Se et udpluk her:

Aarhus C,​ Højbjerg, Odder, Skanderborg, Viby J, Hørning, Hasselager, Malling, Randers, Tilst, Trøjborg, Risskov

​100%

Pålidelig & professionel

Gratis

Rådgivning & vejledning

Certificeret

Låsesmed siden 2011

Certificeret forhandler​ af

Kunderne siger

"Jeg har brugt Østjysk Låseservice to gange, og hjælpen har begge gange været fremme inden for 10 min. - Hurtig og effektiv service.”​

​- Line Riis​

Kontakt​oplysninger

​Østjysk Låseservice​

CVR: 33807783

Rosenvangs Alle 105 st dør 13

8270 Højbjerg

Telefon: 40 22 81 81