Låsesmed Aarhus C

Faglært Låsesmed i Aarhus C

Østjysk Låseservice er din låsesmed i Aarhus Firmaethar mange års erfaring inden for faget , og klarer alt låsesmedearbejde. Firmaet holder sig altid opdateret på de nyeste produkter på markedet ,og er certificeret Ruko og Dorma forhandler.

Låst ude?

Østjysk Låseservice er specialister i oplukninger. Har du smækket dig ude eller mistet nøglen er vi kun et opkald væk. Vi bestræber os på at være på stedet så hurtigt som muligt og udføre arbejdet professionelt for at mindske udgifterne for kunden. Vi kører selvfølgelig døgnvagt på oplukninger så du kan få fat i os døgnet rundt.

Låseservice og omkodninger

Har du en gammel lås der er defekt og trænger til udskiftning er det også Østjysk Låseservice du skal kontakte. Vi råder og vejleder så vi får lavet den rigtige løsning første gang, og skifter de dele der er nødvendige for at løse problemet.

Hvis du ønsker ny nøgle kan låsen som oftest genbruges og kodes om. Det er en billig og effektiv måde at få styr på adgangsforholdene til lejligheden/huset.​

​Hos østjysk låseservice dækker vi ikke kun Århus men mange byer

Se et udpluk her:

Aarhus C,​ Højbjerg, Odder, Skanderborg, Viby J, Hørning, Hasselager, Malling, Randers, Tilst, Trøjborg, Risskov

​100%

Pålidelig & professionel

Gratis

Rådgivning & vejledning

Certificeret

Låsesmed siden 2011

Certificeret forhandler​ af

Kunderne siger

"Jeg har brugt Østjysk Låseservice to gange, og hjælpen har begge gange været fremme inden for 10 min. - Hurtig og effektiv service.”​

​- Line Riis​

Kontakt​oplysninger

​Østjysk Låseservice​

CVR: 33807783

Rosenvangs Alle 105 st dør 13

8270 Højbjerg

Telefon: 40 22 81 81