Låsesystemer

Låsesystemer er specielt relevant i virksomheder, ejendomme og institutioner. At være indehaver af sit eget låsesystem har mange fordele. For det første giver låsesystemer en overskuelig og fleksibel adgangskontrol for både indehaver og bruger. Låsesystemet differentierer folks adgang til bestemte rum og områder.

Et eksempel: en sælger skal have adgang til salgsafdelingen men ikke til produktionen. En fabriksarbejder skal have adgang til produktionen men ikke til salgsafdelingen. Begge medarbejdere skal have adgang til kantinen, og indehaveren af firmaet skal have adgang til alt. Dette senarie kan ET låsesystem uden problemer klare og samtidig har systemer fordele omkring nøgler.

Med et nyere system er nøglerne patenterede og kan derfor ikke kopieres. Det betyder, at man altid er klar over, hvor mange nøgler der er ude. Samtidig har hver nøgle et unikt nummer og ved udlevering af nøglen noteres ejermanden, og man er derfor klar over, præcis hvilken nøgle en medarbejder bruger.

Et godt vedligeholdt låsesystem har også en længere levetid end låse uden system, fordi du slipper for dårlige nøglekopier, og systemet bliver derved ikke slidt op på samme måde som almindelige cylindre. Vi bruger altid godkendte danskproducerede Ruko systemer af forskellige sikringsklasse og giver gerne et uforpligtende systemtilbud til netop dig.​​

Vil du ringes op​?

Bliv ringet op og få en snak om sikring af din bolig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Certificeret forhandler​

Information​

Østjysk Låseservice

CVR: 33807783

Rosenvangs Allé 105, 8270 Højbjerg​

Kontakt​