Låsesmed Hasselager

Driller låsen? Så kontakt din lokale låsesmed i Hasselager. Vi har et stort udbud af låse og andre sikkerhedsforanstaltninger der kan være behjælpelige med at sikre dit hjem imod ubudne gæster. Antallet af indbrud i de danske hjem stiger hvert år, men der er meget du kan gøre for at forhindre at uheldet sker i dit hjem.

Med Østjysk låseservice i Hasselager er du altid på den sikre side. Kontakt os og få råd og vejledning om alt lige fra reparation af låse, omkodning af låse og låsesystemer til oplukning og elektroniske låse.

Uforpligtende tilbud

Er du bekymret for sikkerheden i dit hjem, er du kommet til det helt rette sted. Hos din Hasselager låsesmed tilbyder vi en uforpligtende gennemgang af dit hjem, hvor vi kigger på kvaliteten af dine nuværende låse, samt vinduer, terrassedøre og meget andet.

Med over 10 års erfaring inden for branchen levere vi en professionel og kompetent vurdering - gratis råd- og vejledning, samt et uforpligtende tilbud. Skulle du derudover have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at ringe til os på tlf. 40 22 81 81, eller blot sende os en mail.

Beskyt dit hjem

Hos Hasselager låsesmed holder vi os altid opdateret på de nyeste løsninger og teknologi inden for sikkerhed. Derfor kan vi også tilbyde nogle af de mest avancerede låsesystemer der findes på markedet nu til dags.

Et låsesystem kan være meget anvendeligt i større virksomheder eller institutioner. Et låsesystem giver dig en overskuelig adgangskontrol til din bygning, og du har muligheden for at afgrænse folks adgang til bestemte områder i virksomheden. Hos Østjysk Låseservice bruger vi altid danskproducerede Ruko systemer i forskellige sikringsklasser.

​Hos østjysk låseservice dækker vi ikke kun Århus men mange byer

Se et udpluk her:

Aarhus C,​ Højbjerg, Odder, Skanderborg, Viby J, Hørning, Hasselager, Malling, Randers, Tilst, Trøjborg, Risskov

​100%

Pålidelig & professionel

Gratis

Rådgivning & vejledning

Certificeret

Låsesmed siden 2011

Certificeret forhandler​ af

Kunderne siger

"Jeg har brugt Østjysk Låseservice to gange, og hjælpen har begge gange været fremme inden for 10 min. - Hurtig og effektiv service.”​

​- Line Riis​

Kontakt​oplysninger

​Østjysk Låseservice​

CVR: 33807783

Rosenvangs Alle 105 st dør 13

8270 Højbjerg

Telefon: 40 22 81 81