Låsesmed Højbjerg

Hvert år stiger antallet af indbrud i de danske hjem, og der er mere fokus på problemet end nogensinde før. Så hvad kan du gøre for at sikre dit hjem og dine værdigenstande? Hos din lokale Østjysk låseservice i Højbjerg har vi over 10 års erfaring inden for feltet, og kan derfor tilbyde dig professionel og kompetent vejledning når det kommer til sikkerheden af din bolig. Østjysk Låseservice drives af Morten Jørgensen, der selv er uddannet som låsesmed. Vi holder os altid opdateret på de nyeste løsninger inden for låse og anden sikkerhed til hjemmet og kan derfor også altid tilbyde dig de mest holdbare løsninger på markedet.

Uforpligtende tilbud

Vores kompetente og dygtige medarbejdere står altid klar med en hjælpende hånd, skulle du have spørgsmål omkring sikkerheden i dit hjem.

Du skal derfor blot gribe telefonen og ringe til os på tlf. 40 22 81 81, eller skrive en mail og modtage vores gratis rådgivning. Vi tilbyder også en fuld gennemgang af sikkerheden i dit hjem samt et uforpligtende tilbud. Hos Låsesmeden i Højbjerg er du altid på den sikre side.

Tabte nøgler?

Uheldet kan være ude på andre måder end ved indbrud. I den travle hverdag kan det nemt ske at døren smækker med dig på den forkerte side eller at nøglerne er tabt nede i den lokale brugs. Sådanne tidspunker står Østjysk Låseservice i Højbjerg også på spring til at hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig oplukning af diverse låse – døgnet rundt, således at du hurtigst muligt kan genoptage dine gøremål. Oplukningen foretages så professionelt at både lås og cylinder ikke tager skade, hvilket mindsker dine omkostninger efterfølgende.

​Hos østjysk låseservice dækker vi ikke kun Århus men mange byer

Se et udpluk her:

Aarhus C,​ Højbjerg, Odder, Skanderborg, Viby J, Hørning, Hasselager, Malling, Randers, Tilst, Trøjborg, Risskov

​100%

Pålidelig & professionel

Gratis

Rådgivning & vejledning

Certificeret

Låsesmed siden 2011

Certificeret forhandler​ af

Kunderne siger

"Jeg har brugt Østjysk Låseservice to gange, og hjælpen har begge gange været fremme inden for 10 min. - Hurtig og effektiv service.”​

​- Line Riis​

Kontakt​oplysninger

​Østjysk Låseservice​

CVR: 33807783

Rosenvangs Alle 105 st dør 13

8270 Højbjerg

Telefon: 40 22 81 81