Låsesmed Malling

​Vi ønsker at være din private og lokale Låsesmed i Malling. En stor del af en låsesmeds arbejde går ud på at tale med sine kunder, og vi har derfor naturligvis altid tid til at tage en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker når det kommer til sikkerheden i dit hjem. Du er også altid meget velkommen til at kontakte os via e-mail eller telefon på tlf. 40 22 81 81.

Låsesmeden i Malling er en del af Østjysk Låseservice der ejes og drives af Morten Jørgensen, som selv er faglært låsesmed med over 10 års erfaring. Vi ved derfor hvad vi snakker om, og med Østjysk Låseservice er du altid på den sikre side.

En del af statistikken

Ifølge dansk statistik bliver der årligt begået ca. 10.000 indbrud i Danmark.

Hvad kan du gøre for at undgå at blive en del af denne statistik? Ved at samarbejde med Malling låsesmed kan du træffe foranstaltninger der øger sikkerheden af dit hjem. Vi tilbyder blandt andet en gennemgang af sikkerheden i din bolig eller virksomhed og levere et uforpligtende tilbud.

Derudover kan vi også hjælpe dig med omkodning af låse, hvilket kan være yderst fordelagtigt ved indflytning i ny lejlighed, erhvervslokaler eller andet. Omkodning betyder at vi blot omlægger din eksisterende lås til en ny nøgle. Vi genbruger derfor cylinderen, således at du ikke skal betale for en ny lås, men blot en ny nøgle.

Hurtig hjælp

Østjysk låseserve dækker hele Østjylland, og dette gør det muligt for os at tilbyde døgnvagt – ikke mindst i Malling. Dette betyder at vi altid står klar med en hjælpende hånd, når du akut har brug for det, og bestræber os på at være så hurtigt fremme som muligt.

​Hos østjysk låseservice dækker vi ikke kun Århus men mange byer

Se et udpluk her:

Aarhus C,​ Højbjerg, Odder, Skanderborg, Viby J, Hørning, Hasselager, Malling, Randers, Tilst, Trøjborg, Risskov

​100%

Pålidelig & professionel

Gratis

Rådgivning & vejledning

Certificeret

Låsesmed siden 2011

Certificeret forhandler​ af

Kunderne siger

"Jeg har brugt Østjysk Låseservice to gange, og hjælpen har begge gange været fremme inden for 10 min. - Hurtig og effektiv service.”​

​- Line Riis​

Kontakt​oplysninger

​Østjysk Låseservice​

CVR: 33807783

Rosenvangs Alle 105 st dør 13

8270 Højbjerg

Telefon: 40 22 81 81