Låsesmed Trøjborg

Østjysk Låseservice 24/7

Er du låst ude eller har du fået stjålet din nøgle er Østjysk Låseservice kun et kald væk. Vi kører døgnservice på akut opgaver og bestræber os på at servicere vores kunder så hurtigt og billigt som muligt. Vi er eksperter i oplukninger og omkodninger af låse . Så giv os et kald på 40 22 81 81 hvis uheldet er ude.

Mekaninske låse og El-låse

Er opgangsdøren eller døren ind til din lejlighed/hus i stykker løser vi med glæde problemerne. Vi kører både på almindelige mekaniske låse med nøgle, men også elektroniske låse med brik, kode eller kort. Det er vigtigt dine låse fundere optimalt for at oprette sikkerheden i din opgang, lejlighed eller hus.

Mange års erfaring i branchen

Vi er specialister inden for området omkring sikkerhed og kører projekter for både Kommuner og Politi. Den store erfaring gør at opgaverne altid bliver løst på en professionel måde og vi bestræber os på en stor kundetilfredshed.

Området omkring Århus er desværre stadig plaget af en høj indbrudsrate og derfor er en god sikkerhed på døre og vinduer en vigtig del i bekæmpelsen med indbrudstyven. ​​

​Hos østjysk låseservice dækker vi ikke kun Århus men mange byer

Se et udpluk her:

Aarhus C,​ Højbjerg, Odder, Skanderborg, Viby J, Hørning, Hasselager, Malling, Randers, Tilst, Trøjborg, Risskov

​100%

Pålidelig & professionel

Gratis

Rådgivning & vejledning

Certificeret

Låsesmed siden 2011

Certificeret forhandler​ af

Kunderne siger

"Jeg har brugt Østjysk Låseservice to gange, og hjælpen har begge gange været fremme inden for 10 min. - Hurtig og effektiv service.”​

​- Line Riis​

Kontakt​oplysninger

​Østjysk Låseservice​

CVR: 33807783

Rosenvangs Alle 105 st dør 13

8270 Højbjerg

Telefon: 40 22 81 81