Låsesmed Trøjborg

Østjysk Låseservice 24/7

Er du låst ude eller har du fået stjålet din nøgle er Østjysk Låseservice kun et kald væk. Vi kører døgnservice på akut opgaver og bestræber os på at servicere vores kunder så hurtigt og billigt som muligt. Vi er eksperter i oplukninger og omkodninger af låse . Så giv os et kald på 40 22 81 81 hvis uheldet er ude.

Mekaninske låse og El-låse

Er opgangsdøren eller døren ind til din lejlighed/hus i stykker løser vi med glæde problemerne. Vi kører både på almindelige mekaniske låse med nøgle, men også elektroniske låse med brik, kode eller kort. Det er vigtigt dine låse fundere optimalt for at oprette sikkerheden i din opgang, lejlighed eller hus.

Mange års erfaring i branchen

Vi er specialister inden for området omkring sikkerhed og kører projekter for både Kommuner og Politi. Den store erfaring gør at opgaverne altid bliver løst på en professionel måde og vi bestræber os på en stor kundetilfredshed.

Området omkring Århus er desværre stadig plaget af en høj indbrudsrate og derfor er en god sikkerhed på døre og vinduer en vigtig del i bekæmpelsen med indbrudstyven. ​​

​Hos østjysk låseservice dækker vi ikke kun Århus men mange byer

Se et udpluk her:

Aarhus C,​ Højbjerg, Odder, Skanderborg, Viby J, Hørning, Hasselager, Malling, Randers, Tilst, Trøjborg, Risskov

Vil du ringes op​?

Bliv ringet op og få en snak om sikring af din bolig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Certificeret forhandler​

Information​

Østjysk Låseservice

CVR: 33807783

Rosenvangs Allé 105, 8270 Højbjerg​

Kontakt​