Låsesmed Randers

​Selv om vi her i Danmark lever i et trygt samfund, sammenlignet med så mange andre steder i verden, er antallet af indbrud alligevel en stigende tendens i Danmark. Den kedelige tendens er faktisk blevet til et ganske betragteligt problem i de seneste år. Spørgsmålet er så hvad man kan gøre præventivt, at forbygge og mindske chance for, at det netop er ens eget hus eller sommerhus der oplever indbrud. For heldigvis kan man som husejer gøre en række sikkerhedsforanstaltninger.

Hos Østjysk Låseservice, som er dine lokale låsesmed nær Randers og omegn, er vi altid parat til, at vejlede og give gode råd til sikring af din private ejendom. Morten Jørgensen, som er uddannet låsesmed, håndterer alt fra de nyeste sikkerhedsløsninger til mindre sikkerhedestjek på huset låsesystemer.

Uforpligtende tilbud

Som en ekstra service tilbyder vi gratis og uforpligtende rådgivning inden for sikring af netop jeres hjem. Vi kan altid kontaktes på telefon 40 22 81 81 eller via mail. Vi tilbyder selvfølgelig også et grundigt tjek på jeres hus dørinstallationer og hvordan man via topmoderne sikkerhedsløsninger kan forbedre sikkerheden efter nutidens standarder.

Har du mistede nøglerne i farten?

Er der noget mere frustrerende end at miste sine bilnøgler eller husnøgler i farten. Hvis uheldet er ude kan du blot kontakte Østjysk Låseservice. Vi har døgnservice og står altid klar til, at hjælpe dig.

​Hos østjysk låseservice dækker vi ikke kun Århus men mange byer

Se et udpluk her:

Aarhus C,​ Højbjerg, Odder, Skanderborg, Viby J, Hørning, Hasselager, Malling, Randers, Tilst, Trøjborg, Risskov

​100%

Pålidelig & professionel

Gratis

Rådgivning & vejledning

Certificeret

Låsesmed siden 2011

Certificeret forhandler​ af

Kunderne siger

"Jeg har brugt Østjysk Låseservice to gange, og hjælpen har begge gange været fremme inden for 10 min. - Hurtig og effektiv service.”​

​- Line Riis​

Kontakt​oplysninger

​Østjysk Låseservice​

CVR: 33807783

Rosenvangs Alle 105 st dør 13

8270 Højbjerg

Telefon: 40 22 81 81